Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj Vysoké Tatry 2 izbový Apartmán , kompletne zariadený , 80,5 m2.

Interné ID: JJ410
Mestská časť: Dolný Smokovec
Obec: Vysoké Tatry
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

TOP-CITY  vo Vysokých Tatrách  pod Starým Smokovcom Vám ponúka na predaj 2 izbový Apartmán s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry o 66,7 m2 a veľkej terasy 13,8 m2 teda celkom o ploche 80,5 m2 . Nachádza sa na prvom poschodí a pozostáva z priestrannej obývacej izby ,kuchyne ,spálne, kúpeľne a technickej miestnosti. Kúrenie je vlastne na plyn s kotlom Wiessmann. Je luxusne zariadený , nábytok  z masívu , kožená sedacia súprava , všetko ako nové bez známok používania .
 .Nachádza sa cca 10 km od Popradu a cca 4 km od Starého Smokovca , s dobrou dostupnosťou  k električke na stanicu Pod Lesom  ,alebo cca 600 m k záchytnému parkovisku  s kyvadlovou autobusovou dopravou do Starého Smokovca. Je ho možne  prenajímať pre 6 osôb. Apartmán sa predáva komplet zariadený. Viacej sa o apartmáne dozviete na tel. čísle 0907 691776 alebo na jagersky@topcity.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
66.7 m2
Zastavaná plocha:
80.5 m2
Podlahová plocha:
80.5 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Poschodie:
1
Celková plocha:
80.5 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti