Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária TOP CITY Vám s radosťou ponúka na predaj trojizbové apartmány v prestížnom súkromnom rezorte na ostrove Hvar v Chorvátsku. Všetky apartmány majú výhľad na more, veľkú terasu a priamy prístup na súkromnú kamenisto-piesočnatú pláž. Apartmány sú kompletne zariadené, vrátane podlahového vykurovania, moderného nábytku a spotrebičov. Tieto apartmány predstavujú aj vynikajúcu investičnú príležitosť, nakoľko je ostrov Hvar vyhľadávanou turistickou lokalitou. Rezort zabezpečuje aj celoročnú správu a a správcovské programy s možnosťou garantovaného výnosu!

Apartmány na predaj:

- Apartmán č.1 (prízemie, 102,53 m²): Kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, 2 spálne, 2 kúpeľne, terasa, záhrada, 1 parkovacie miesto pri apartmáne, 2 na centrálnom parkovisku, súkromné lehátka na pláži, možnosť výstavby bazéna.

- Apartmán č.2 (prízemie, 108,60 m²): Kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, 2 spálne, 2 kúpeľne, terasa, záhrada, 1 parkovacie miesto pri apartmáne, 2 na centrálnom parkovisku, súkromné lehátka na pláži.

- Apartmán č.3 (prízemie, 108,60 m²): Kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, 2 spálne, 2 kúpeľne, terasa, záhrada, 1 parkovacie miesto pri apartmáne, možnosť zimnej záhrady alebo pergoly.

- Apartmán č.4 (2. poschodie, 108,60 m²): Kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, 2 spálne, 2 kúpeľne, strešná terasa s možnosťou výrivky a sprchy, 2 parkovacie miesta na centrálnom parkovisku.

Benefity rezortu:

- Súkromná kamenisto-piesočnatá pláž (1200 m²) s lehátkami a slnečníkmi výhradne pre majiteľov apartmánov

- Prístup k prírodnému morskému bazénu pre deti

- Bezbariérový prístup z apartmánov priamo na pláž

- Multifunkčné športové ihrisko a workoutová zóna s výhľadom na more

- Požičovňa športového vybavenia (bicykle, vodné skútre, paddleboardy a ďalšie)

- Súkromná reštaurácia a bar priamo na pláži

Investičná príležitosť:

- Rezort ponúka garantované správcovské programy, ktoré zabezpečujú pravidelný výnos z prenájmu apartmánu.

- K dispozícii je aj celoročná správa apartmánov, vrátane údržby a opráv, a exkluzívne služby pre majiteľov (napr. pripravený apartmán pri príchode).

Lokalita:

- Ostrov Hvar je známy svojimi prekrásnymi plážami, cyklotrasami, históriou a prírodnými krásami.

- Okolie rezortu ponúka možnosti potápania, vodných športov a relaxu na odľahlých plážach.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť výnimočný apartmán na jednom z najkrajších ostrovov Chorvátska! Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Kontaktujte nás na 0918 368 681 alebo nám napíšte na info@topcity.sk.

Pre viac informácií a podobné ponuky navštívte topcity.sk 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
108 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Celková plocha:
108 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Adela Sedláková

Mgr. Adela Sedláková

konateľ - realitný poradca

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti