Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SAMOSTATNÁ BYTOVÁ JEDNOTKA V NOVOSTAVBE BYTOVÉHO DOMU

Obec: Slovenská Ves
Okres: Kežmarok
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
200 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dve 4-izbové bytové jednotky v novostavbe v Slovenskej Vsi. Tento moderný dom je rozdelený na tri samostatné byty, pričom na predaj zostávajú posledné dva.

Bytová jednotka 1 sa nachádza na prízemí a má obytnú plochu 106,27 m2. Bytová jednotka pozostáva zo zádveria, chodby, kúpeľne, samostatného WC, technickej miestnosi, veľkej modernej obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálňou a 3 samostatných nepriechodných spální.  K bytu patrí aj vlastné parkovacie miesto, s možnosťou kúpy ďalšieho a záhradka/terasa s rozlohou 132 m2, prístupná z prednej aj zadnej strany bytu cez technickú miestnosť.

Bytová jednotka 3 (mezonet) má obytnú plochu 109,43 m2 s terasou na hornom poschodí o výmere 12,98 m2, čo spolu tvorí 122,41 m2. Dispozícia bytu zahŕňa zádverie, chodbu, kúpeľňu s WC, technickú miestnosť, modernú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou, komoru a schodisko na horné poschodie, kde sú 3 samostatné nepriechodné spálne a ďalšia kúpeľňa s WC. K bytu patrí aj vlastné parkovacie miesto, s možnosťou kúpy ďalšieho a záhradka/terasa s rozlohou 147 m2, prístupná z prednej aj zadnej strany bytu cez technickú miestnosť. Záhradka ponúka dostatok priestoru pre detské ihrisko, posedenie s priateľmi a rodinou a odkladanie športových potrieb a náradia.

Bytová jednotka 3 je v stave holodomu s omietkami a potermi, pričom máte možnosť interiéru pridať svoju originalitu. Záujemca má možnosť kúpy v stave holodomu so zľavovou, alebo už v dokončenom stave v cene 200 000€. Bytová jednotka 1 je kompletne dokončená bez kuchynskej linky vrátane kúpeľne, samostatného WC, vinylových podlách a interieróvých dverí.

Pri výstavbe bol kladený dôraz na každý detail a preto boli pri výstavbe použité moderné technológie a kvalitné materiály. Rozvody elektriny, vody, kanalizácie, podlahového kúrenia, plynu (vrátane kondenzačného kotla), príprava na optiku a anténu/satelit sú samozrejmosťou. Kompletná 180 mm zateplená fasáda domu a zámková dlažba je taktiež realizovaná v cene. Byty sú samostatne napojené na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia - príprava, do vybudovania kanalizácie v obci sú pred každým bytom osadené septiky). Všetky okná a dvere na terasu sú plastové. Pod zateplením sú pripravené boxy na osadenie vonkajších žalúzií. Vchodové dvere sú hliník-plast. 

Pre viac fotiek navšívte https://www.topcity.sk/nehnutelnost/12757156-samostatna-bytova-jednotka-v-novostavbe-bytoveho-domu

Neváhajte a staňte sa súčasťou tejto exkluzívnej novostavby v pokojnom prostredí Slovenskej Vsi. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na 0918 368 681 alebo nám napíšte na info@topcity.sk a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
147 m2
Úžitková plocha:
122 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Adela Sedláková

Mgr. Adela Sedláková

konateľ - realitný poradca

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti